Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - zol1

Oldalak: [1]
1
Moderátor Jelentkezés

~ Magamról információ ~
  Széll Zoltánnak hívnak, 15 éves Borsod megyei lakos vagyok. Egyházi iskolába járok, elsős gimnazista. Jó probléma megoldó készségem van úgy gondolom. Helyesen, és szépen megformálva, fogalmazva írok, ami remélem látható, és kítünő lesz. Normális, érthető mikrofonnal rendelkezek. Célom, itt a warriortigers szerver közösségnél, hogy moderátor legyek, és építsem egyre feljebb a ranglétrán magamat. Hobbim az inkább a jó idő fele nevezhető annak, mivel akkor megyünk haverokkal focizni stb. Amikor pedig erre nincs lehetőség, gaminggel töltöm szabad időmet. Eléggé régóta használom a teamspeak klienst, ez által ismerem minden porcikáját. Sok féle játékkal játszom, inkább hangulat függő hogy melyiket választom éppen.

Pozitív - Negatív tulajdonságaim. ~
Pozitív tulajdonságokkal kezdeném. Kedves, segítőkész szoktam/próbálok mindig lenni. Szeretek segíteni embereken, adakozni stb. Csapatban jól együtt tudok működni, és ha megtalálom a helyzetett, jól be is illeszkedek csapatba.
Pár negatív tulajdonság: Ha valamilyen komoly témáról van szó, és nem veszik az emberek azt komolyan, akkor eléggé mérges szoktam lenni. Ha valaki próbál velem kommunikálni, és más közbeszól és megszakítja a beszédet, eléggé zavarónak tartom, ezáltal szólni szoktam ezért.

~ Aktivitás ~
Aktivitásom, függ attól, hogy milyennap illetve hogy hétvége/hétköznap van-e. Hétvégente akár egésznap, hétköznap inkább délután 5-től.

Oldalak: [1]